30 poze   51358 vizite
Albume
Adapostul porumbeilorAdeno Coli PrevenireAlegerea reproducatorilorAlimentatia porumbelului voiajorAnomalii la naparlirea remigelorArticole utileBoala limbii albastreBoli si tratamente la porumbeiBolile porumbeilor si tratarea lorBolile respiratorii o problemaCaile succesuluiCalendar columbofilCalendarul de activitati columbofileCalitate vs cantitateCalitatea hraneiCeai de urzicaCele 10 reguli de baza ale reproductieiCerinteConcursuri pregetire si recuperareConsangvinizareaConstruirea consistentei la porumbeii dumneavoastraContactCosul sau manaCriterii de selectie a porumbeilor voiajoriCriteriile de selectie a porumbeilorCum sa reproduci porumbei buniDe vanzare porumbei cu norme au si cupeDepresia de consangvinizareDespre antrenamentele porumbeilor la inceput de sezon sportivDespre sanatateDisparitia unui cosmarEducatia puilorEfectul caldurii si imunitatii in timpul curselorExcremente moiFa-ti temele inainte de a cumpara porumbeiFormula sucesului in sportul columbofilGafaitul la porumbeii de concursGhid de medicatieGHID SI INFORMATIIGradinita columbofilieiHrana porumbeilorHranire si IntretinereHreanul remediul naturalImperechereaLegile columbofileMai multeMetoda de hranire castigatoareMetode de joc ale masculilorMierea de albina remediul naturalModalitate de inperechereMotivatia porumbeilorMuschiiNaparlireaOpservatii personaleOtetul de mere remediul naturalPELINUL LA PORUMBEIPorumbei in forma si metode de zborPorumbei pierdutiPorumbei voiajori si argila   Porumbei voiajori si catina   Porumbei voiajori si Ceapa      Porumbei voiajori si otetul de miere         Sfaturi trucuriPorumbei voiajori si varzaPregatirea porumbeilorPregatirea puilor inainte de antrenamentePregetire si recuperareProcesul de naparlireProgram de concursProgram de iarna profilactic curativPt porumbei voiajori de zborReactii adverse ale medicamentelorReguli de angajare a porumbeilor la fondReguli de care sa ne amintimRenedii NaturaleReproducere si imperecherea porumbeilorReproducereaReproducerea si imperecherea porumbeilorRetete pentru porumbeiRetete pt porumbeiRolul sarurilor minerale in alimentatia porumbeilorSanatatea ochiuluiSchema de tratament preventiv la porumbeii voiajoriSecretul campionilorSelectia porumbeilorSelectia porumbeilorpt echipa de concursSelectia puilorSfaturiSfaturi despre sanatatea porumbeilorSisteme de jocSite-uri pt columbofiliSpecialistii olandezi si belgieniStiati caSuplimente naturaleTratament pentru porumbei voiajoriTricomonoza si infectii respiratoriiVariolaVarza pentru porumbeiVentilatia in volieraVitalitateaVitalitatea porumbelului voiajorVoiajoriVoiajori 2016Voliera

membru din 14 November 2010

Bolile respiratorii o problema

Cele mai frecvente boli pe timp de iarna, sunt BOLILE RESPIRATORII. Acestea, de obicei sunt tratate cu antibiotice, care scat sistemul imunitar si asa pus la grea incercare, odata cu venirea sezonului rece. Columbofilii nu sunt bine informati in legatura cu folosirea antibioticelor, iei nestiind ca de cele mai multe ori distrug sanatatea porumbeilor

In loc de antibiotice, va propun sa incercati urmatoarele produse 100% NATURALE, FARA EFECTE SECUNDARE
■ Ceai de coaja de salcie
Ceaiul de coaja de salcie se prepara ca orice ceai, prin infuzie. Ca si intrebuintare pentru porumbei, putem enumera: antidiareic, antifebril, purificator si nu in ultimul rand ASPIRINA NATURALA, prin continutul sau de salicozida, care se descompune in organism, rezultand acidul salicilic.

■Ceai de usturoiToata lumea stie beneficiile usturoiului, de aceea prin prepararea unui ceai, se pot pastra calitatile usturoiului. La fel ca si ceaiul de coaja de salcie, ceaiul de usturoi se prepara prin infuzie. Cateva calitati ale ceaiului de usturoi sunt: lupta impotriva bolilor contagioase, vermicid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid .Conţine vitaminele B1 si C, precum şi oserie de elemente ca: Brom, Cobalt, Iod, Magneziu, Siliciu şi Zinc.Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanţă cu un puternic efect antibiotic.

■Otet de mere+miere de albineOtetul de mere este un eficient agent antibacterian cu un continut ridicat in minerale sioligoelemente vitale pentru un organism sanatos - potasiu, calciu, magneziu, fosfor, clor,sodiu, cupru, fier, siliciu si fluor. Un amestec care contine numai 5% otet de mere elimina pana la 99% din bacterii, 82% din mucegaiuri si 80% de virusuri. Otetul de mere scade PH-ul, prin urmare in apa nu se mai poate dezvolta: Tricomonoza si toate celelalte boli.

Cum sa folosim ofetul de mere: La 1 litru de apa, folositi 5-10 ml de otet de mere. Produsul poate fi administrat de cel putin 3 ori pe saptamana, atat pe timp rece, cat si vara(mai ales vara).

Multe produse naturale se pot folosi in aceasta perioada, insa acestea sunt doar cateva dintre ele, care mi-au fost de mare folos.



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.